Uw link hier? óók particuliere verhuur welkom

Ook u kunt nu simpel gebruik maken van een link plaatsen. 

Hoe? Simpel vul uw gegevens op onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.

Als reisorganisatie/dienst krijg ik commissie indien een bezoeker gebruikt maakt van deze diensten. Via tools zoals Tradetracker, Daisycon, Tradedoubler, en vele anderen.

U als particuliere verhuurder hoeft zich daar niet bij aan te sluiten, vaak zijn de kosten hoog. Wilt u evengoed dat uw vakantiewoning goed gevonden wordt op internet dan kunt u zich aanmelden bij mij.

Via social media zoals twitter en facebook en vele andere kanalen biedt ik uw diensten aan. Ook beheer ik een paar startpagina’s  en natuurlijk mijn 2 blogs zo bereikt u net zo goed uw doelgroep. U hoeft daar bijna niks voor te doen, op een paar gegevens na zoals beschrijving en een paar foto’s en ik regel het verder voor u.

En zelfs de boekingen kan ik voor elkaar maken indien u wenst. Vraag naar de mogelijkheden.

Het is mijn passie/hobby en daarom wil ik u als particuliere verhuurder er graag meehelpen. Omdat ik jaren in de reisbranche heb gewerkt weet ik hoe belangrijk voor u als partikculier.

Zoals ik aangaf heb ik ruim 8 jaar gewerkt als reisadviseur en teamleider. Daarvoor heb ik 5 jaar gewerkt bij een touringcarbedrijf en daar organiseerde ik dagtrips. Nu heb ik zelf een webwinkel en wil ik natuurlijk ook mijn producten onder mijn doelgroep brengen dat doe ik met veel passie en liefde middels social media en vele advertenties. Ik vind het leuk om te doen en daarom doe ik deze passie (reizen) er graag bij.

 

 

Plaats een reactie